Slowcooked burger
med spidskål, rødløgskompot og svampesennep
Slowcooked burgermed spidskål, rødløgskompot og svampesennep
Ingredienser
- 10 personer
- 10 stk. slowcooked burger, 120 g, Danish Crown Professional
- 10 stk. burgerboller
- 1 lille fintsnittet spidskål
- 2 spsk. grov sennep
- Smør til stegning
- 450 g rødløg skåret i skiver
- 2 dl sukker
- 1 dl hvidvinseddike
- Salt
- Peber
- 200 g rensede svampe, f.eks. bøgehatte
- Lidt olivenolie
- 2 dl mayonnaise
- Salt
- Sprøde kartoffelbåde
Sådan tilbereder du retten
Skær rødløgene i skiver og kom dem i en gryde sammen med sukker, hvidvinseddike, salt og peber.
Kog kompotten i ca. 10 minutter og lad den derefter køle af. Rist svampene på en meget varm pande i lidt olivenolie. Lad dem køle af og blend dem fint i en foodprocessor.
Vend de blendede svampe med mayonnaise og smag til med lidt salt.
Snit spidskålen fint og bland den med grov sennep. Lad blandingen trække lidt tid på køkkenbordet.
Steg bøfferne på en pande i lidt smør og drys med salt og peber. Lun burgerbollerne i ovnen og flæk dem. Smør dem svampemayonnaise og fordel spidskål på underbollerne.
Læg bøffer på og top op med rødløgskompot, læg overbollen på.
Tips
Servér med sprøde kartoffelbåde og ekstra svampemayonnaise.